Geboren 10-6-2021

3 reuen en 1 teef

Op 10-6-2021 zag ons B-nest het levenslicht, Bertus, Betsy, Branco en Boyan werden die middag geboren. 4 mooie stevige pups. Mama Qi doet het super en de pups groeien gestaag in hun gewicht. met hun geboortegewicht van 400, 345, 345 en 395 gram lijkt Qi wel pokon in zich te hebben. Nu gestaag het afscheid in zicht komt tikken de meeste pups de 4 kg aan en eentje gaat zelfs richting de 5 kg op. 

Op zaterdag 7 augustus zal het eerst pupje het ouderlijk nest verlaten en met zijn nieuwe baasjes de wijde wereld gaan ontdekken. In de week erna volgen langzaam de andere pups. Branco en dan Betsy ( kwibus) en als laatste Bertus.

Bertus - 400 gram

Betsy -  345 gram

Branco - 345 gram

Boyan - 395 gram 

 

 

 

 

 

 

De pups gaan goed vooruit en ontwikkelen zich zoals een echt pup. Bij het doorkomen van de tandjes waren enkels de klos. zo'n actief nestje als dit was, zo ook waren ze al gauw op hun leefruimte uitgekeken.

Foto's puppy's : Kristian Severens


Periode voor de zoogperiode.

Met heel veel vreugde en spanning kijken we enorm uit naar het voorjaar dat we het laatste nestje van Qi mogen verwachten. Met heel veel zorg hebben we gezocht naar een mooie en goede reu voor onze Qi, deze is in overleg met de Nederlandse schapendoes club goedgekeurd. Heeft u interesse in een pup van  neemt u dan gerust contact met ons op voor een afspraak om kennis te maken met onze doesjes en ons gezin. U bent van harte welkom

De wachtlijst is voor nu gesloten.Op 10 april 2021 hebben Qi en Dex (Mykonos) een geslaagde date gehad. Het rest ons nu alleen nog te wachten op een positieve dracht bevestiging. Het word dus weer een spannende tijd. Houd onze facebook pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

 

Qi is ondertussen 30 dagen in haar mogelijk dracht, 11 mei hebben we een drachtbevestiging via echo bij het Dieren Echocentrum in Gronsveld. Dan weten we officieel of Qi drachtig is. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb