Qi


Qi en Woezel. 2 doesjes apart, de een heel rustig en de ander heel sociaal gezellig.  Ze zijn helemaal op elkaar ingesteld, respecteren elkaars ruimte en kunnen niet zonder elkaar. Nou ja Woezel kan wel zonder haar moeder maar andersom is wat lastiger. 2 Dames die wij niet meer willen missen in ons gezinnetje. Kleine aanwezige Woezel en rustige gemoedelijke Qi zo zou je ze kunnen omschrijven. Qi is van een wat onzekere kennelhond veranderd in een hele gemoedelijke huishond. Na haar nestje hier is die verandering nog verder gaan doorzetten en is ze zelfs heel speels geworden. Waar ze eerst nooit speelde speelt ze nu dagelijks met haar dochters en pikt ze 's avonds als je opstaat van de bank je plekje op de bank in. Met andere woorden opgestaan is plaats vergaan.

In onze zoektocht naar "wat vind Qi leuk om te doen". Funles etc noem maar op kwamen we er al heel gauw achter dat Qi liever ons door de tunnel zag kruipen of over de hindernis zag springen dan dat ze zelf doet.

En als ze vind dat ze geen aandacht krijgt dan pas maar op want een harige poot weet ze zo te plaatsen. 

In juli 2019 werd haar 2de nestje pups hier geboren. Waarvan wij Aagje hebben gehouden.

Rechts en onder ons A nestje.

Wat een prachtige ervaring was dat. 3 reutjes en 4 teefjes. Qi was een super mama die haar pupjes goed verzorgde. 


 

 

 

 

Qi-Ganna Fân é Wâldblaffers >

< Een van mijn lievelings foto's. Heeft wat moeite gekost om deze te maken, maar hij is geweldig. Alle pupjes uit het A nestje op een rij.


Maak jouw eigen website met JouwWeb