Woezel


Woezel, een kleine haarbal geboren met een hartruisje waar nu niks meer van te horen is.  Haar conditie is super en ze gaat wekelijks naar de agility les waar ze met haar baasje mooie rondjes maakt. Alleen met warm weer loopt ze wat minder. Dan heeft ze iets minder zin erin. Dan doet ze alsof ze een langharige chihuahua is loopt gewoon onder de balkjes door.

Geboren als Antje, uit een nestje van 9 pupjes op 3 oktober 2017. het donkerste pupjes in het nestje. wat was ik gelukkig de dag dat ik haar in mijn armen kreeg. Dit kleine wollige meisje heeft vanaf het begin mij hart gestolen en we zijn nog steeds onafscheidelijk. 

Heel vaak ben ik alleen met Woezel op zwerftocht. dan wandelen we een nieuwe route en dan moet ik af en toe er aan herinnert worden door mijn dochter dat ik ook nog eens naar huis moet. Dan is de wandeling van een uurtje ineens 4 uur geworden. Oepsie...


Agility is toch iets wat ik wel heel graag wilde doen met Woezel. Na eerst funles te hebben gedaan bij de Hondenschool waar ik de puppy cursus en basiscursus heb gedaan met Woezel en Aagje. Ben ik via de trimster van Qi terecht gekomen bij Dogs in Action in Oirsbeek. Eindelijk kwam mijn droom uit om met Woezel agility te gaan doen. Ik vond het zo leuk dat ik Aagje al snel op de wachtlijst heb gezet. Met Woezel ben ik in mei 2020 gestart met Agility.

Net uit de tunnel

Woezel over de hindernis ipv eronderdoor....

 

Ook mijn dochter Myrthe heeft een poging gedaan met Woezel , en voor de eerste keer deden de twee samen het niet slecht. 

Ze hebben echt genoten samen.


Maak jouw eigen website met JouwWeb