*Nieuws*


10-01-2022

Met ons eerste nestje kwam de wens, maar oh wat moest de naam toch worden. Gezocht, gedacht, en nog eens nagedacht. Toen hadden we een naam en sloeg de twijfel toe... Toch de droom maar weer in de kast gezet, maar het bleef knagen. Toen ben ik gaan spelen met de samenstelling van ons gezin. Het begon immers met Woezel en Qi, Myrthe en ik maakte dat tot 4 (Four) Defour, NY om het mooier te maken. Aagje zorgde voor de droom en zo werd "Defourny's Dreams" geboren. De FCI keurde het goed en vandaag stond het officieel op hun website, de raad van beheer zal nu niet lang meer op zich wachten.

Met trots maken wij bekend dat onze droom en wens uitgekomen is.

Kennel Defourny's Dreams is vanaf nu een feit

 


Geboren 10-06-2021

3 reuen en 1 teefje

Met heel veel trots delen wij mee dat Qi op 10-06-2021 het leven heeft geschonken aan 4 stevige mooie pups. Qi en haar pups doen het super.

 

Bertus

Betsy

Branco

Boyan

Alle pups hebben een gouden mandje.


***

 


Nestplanning najaar 2021

Voor meer info over de combinatie

Mykonos Bijou van "t Strutje  x Aagje

klik hier

Heeft u interesse in een pup van onze Aagje, vraag dan gerust voor meer informatie.

De reu is nog niet bekend, ik hoop daar binnenkort meer over te weten. Wij houden u op de hoogte.

Inschrijven voor de wachtlijst is nu mogelijk.

 


 

***

 

 


Aankondiging Nestplanning Juni 2021

Voor meer info over de combinatie 

Mykonos Bijou v. 't Strutje x Qi-Ganna fân é Waldblaffers

klik hier.

Heeft  u interesse in een pup van onze Qi, vraag dan gerust voor meer informatie en schrijft u in voor een kennismaking gesprek via Teams of WhatsApp.

 


***


A nest

 

Al onze pupjes hebben een goed huisje gevonden.U kunt ons nu ook vinden op de fokkerslijst van "De Nederlandse Schapendoes Club"


24-08-2019 : Het gaat goed met de puppies. Ze beginnen het spelen te ondekken en langzaam word het puppie verblijf vergroot. Qi is een enorme goede en zorgzame moeder.


Op 30 juli 2019 heeft Qi het leven geschonken aan 7 puppies. 3 Reutjes en 4 teefjes. Moeder en kids doen het goed. Er zijn op dit moment nog 2 reutjes en 1 teefje op zoek naar een baasje. Denk jij dat baasje te zijn neem dan contact op.

0031-622103107


***


Begin Juni hebben deze 2 prachtige doesjes  hun eerste date netjes over gedaan. Afgelopen 1 juli jl heeft de dierenarts de dracht bevestigd.

Eind Juli begin augustus verwachten we dus ons eerste nestje Nederlandse Schapendoesjes.

 


***